ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ…

Γεια σας!

Οι κοντινοί μου άνθρωποι γνωρίζουν καλά ότι ένα από τα πράγματα που μού αρέσει να κάνω στον ελεύθερο μου χρόνο είναι να γράφω. Η συγγραφή βοηθάει το μυαλό μου να καθαρίζει και να βάζει τις σκέψεις μου σε τάξη. Εδώ και κάμποσο καιρό, δεν βρίσκομαι και στα καλύτερά μου, όσον αφορά την ψυχολογία μου. Προσπαθώ εδώ και καιρό να το καταπνίξω, αλλά δεν είναι πάντοτε τόσο εύκολο, όπως εύκολη δεν είναι και η απόφαση που πήρα για το Eldition.

Το Eldition είναι ένα επίτευγμα δικό μου που με βελτίωσε σαν άνθρωπο. Είναι κάτι που το δημιούργησα εντελώς μόνη μου και είμαι πολύ χαρούμενη γι’αυτό. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση την κατάληξη αυτή, ούτε την εμπιστοσύνη  που μου δείξατε, αλλά c’est la vie!

Γενικότερα, είμαι ένας άνθρωπος, που εάν πιέζεται από μια κατάσταση, προσπαθεί είτε να την αλλάξει είτε να απομακρυνθει απ’ αυτή! Με αυτό το σκεπτικό θα πράξω και τώρα. Νιώθω πολύ πιεσμένη και κουρασμένη για να συνεχίζω να γράφω στο προσωπικο μου ιστολόγιό μου και φοβάμαι πως εάν το συνεχίσω χωρίς να έχω την απαραίτητη ενέργεια και χαρα, θα γίνει βαρετό και για εσάς!

Δεν θα ήθελα να κλείσω το Eldition, απλά θα κάνω κάποιο διάλειμμα μέχρι ωσότου να ανακτήσω τις δυνάμεις μου…

Δεν θα πω αντίο, θα πω τα’ λέμε σε “πολύ” λίγο!

heart-clip-art1-e1508249688648

Φιλάκια πολλά πολλά

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s