New year…what???

Γεια σας γεια σας!

Προσωπικά δεν είμαι θερμός υποστηρικτής της θέσπισης νέων στόχων όταν ξεκινάει το καινούριο έτος. Γενικά, δεν πιστεύω πως οι στόχοι πρέπει να μπαίνουν όταν γίνεται ένα νέο ξεκίνημα αλλά όταν το αισθανόμαστε ψυχικά και σωματικά. Για να πω όμως την αλήθεια αυτή η άποψη μου δημιούργηθηκε τα τελευταία χρόνια. Παλαιότερα είχα επηρεαστεί κι εγώ από τα άρθρα τύπου “New year resolutions..” και ” Οι νέοι στόχοι που θα θέσω με το νέο έτος”.

Γι’αυτό, λοιπόν, κι εγώ επέλεξα να σας εκμυστηρευτώ κάποια πράγματα που ήθελα να κάνω το 2017 και απλά είτε δεν πέτυχαν είτε…δεν πέτυχαν!

 

  • Να χάσω “κάποια” κιλά

How-Weight-Loss-Works-02

Το πρώτο πράγμα που δεν κατάφερα να κάνω το προηγούμενο έτος είναι να χάσω τα κιλά  που ήθελα να χάσω. Για να πω όμως την αλήθεια και για να υποστηρίξω και λίγο τον εαυτό μου είχα χάσει κάποια κιλά αλλά μετά τα ξαναπήρα…Τί να κάνουμε;;;

 

  • Να κάνω συχνά γυμναστική

barefoot-running.jpg

Εεεντάξει ποιός δεν το έχει υποσχεθεί στον εαυτό πάνω σε στιγμές πανικού, τρώγοντας ένα κρουασανάκι ή απολαμβάνοντας μία λαχταριστή πίτσα; Μην ξεχνάμε την κλασική υπόσχεση που κάνουμε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα…”Από Δευτέρα δίαιτα…”

 

  • Να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου

pexels-photo-320007.jpeg

Από μικρό παιδί μου άρεσε να δίνω. Γενικότερα είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος και νιώθω ευτυχισμένη όταν προσφέρω σε ανθρώπους πράγματα, όχι μόνο υλικά αλλά και πνευματικά. Ξέρεις τι εννοώ δώρα, ευτυχία , χαρά ή/και όμορφες στιγμές κτλ. Το 2017 όμως παραμέλησα λίγο την Ελένη και ενώ είμαι φύσει εγωιστικό όν και πάντα θέλω να είμαι εγώ καλά και μετά οι άλλοι, δεν ξέρω πως το προηγούμενο έτος αυτό άλλαξε. Οπότε περισσότερο χρόνο για την Ελένη και μετά οι άλλοι. (Promise)

 

  • Να γίνω λίγο πιο κοινωνική

467180949-56a2af063df78cf77278c834-e1515151046260.jpg

Το μεγαλύτερο μου ελλάτωμα μπορώ να πω πως είναι η σχέση μου με το τηλέφωνο, και βέβαια δεν εννοώ τις χιλιάδες εφαρμογές που υπάρχουν στο κινητό μου αλλά η ίδια η συσκευή. Για εσένα που δεν κατάλαβες,εννοώ την “αδυναμία” μου να κρατώ επαφή με τους γνωστούς μου, τους φίλους μου ακόμα και με την οικογένειά μου. Αυτό το ελλάτωμα προϋπήρχε από τότε που με κυνήγαγαν οι γονείς μου να πάρω τηλέφωνο τους θείους και τις θείες μου για χρόνια πολλά κτλ.

 

  • Περισσότερα ταξίδια

Traveling.jpg

Όταν έμενα στην Ελλάδα δεν έκανα συχνά ταξίδια λόγω του σχολείου, λόγω της ηλικίας μου και εννοείται λόγω τον οικονομικών της οικογενείας μου. Όμως τώρα δεν μπορώ να σταματάω να οργανώνω ταξίδια και πιστέψτε με έρχονται αρκετά μέχρι να τελειώσει πάλι το έτος. Αλλά για να σας πω την αλήθεια βοηθάει και η γεωγραφική θέση της Γαλλίας που είναι κοντά σε Ισπανία, Γερμανία, Αγγλία, Ελβετία, Λουξεμβούργο,Βέλγιο και Ιταλία. Και εσύ το ίδιο δεν θα έκανες;

Και να θυμάσαι ποτέ δεν θα είναι όλα τέλεια γιατί η ζωή θα ήταν βαρετή άμα δεν υπήρχαν δυσκολίες. Αναθεώρησε κάποια πράγματα. Σκέψου και πάνω απ’όλα τόλμησε!

Καλή χρονιά, με υγεία και τρέλα!

Don’t forget to follow me on Instagram and my blog (check the 2nd step on the sidebar) heart-clip-art

xo by El.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s