# Γιατί απολαμβάνω την ζωή μου μέχρι στιγμής

 

Hi guys!

Μπορώ να πω μετά βεβαιότητος ότι αυτό που κάνω αυτή την στιγμή σε συνάρτηση με την ζωή μου στη Γαλλία είναι το ιδανικό για εμένα..για μία αρκετά ντροπαλή και φιλόδοξη ελληνίδα που αποφάσισε να μην επαναπαυτεί στην σχολή που πέρασε στην Ελλάδα και να κυνηγήσει το ονειρό της εδώ στα “ξένα”, με την ευγενική χορηγία των γονιών μου βέβαια.

Ήξερα ότι η ζωή εδώ δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα και επίσης ήξερα οτι δεν θα είναι εύκολη η καθημερινότητα…Αλλά να σας πω κάτι;;; Άμα η ζωή ήταν εύκολη, θα ήταν σίγουρα και βαρετή. Αυτο βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα προτιμόυσα να περνάω τα μαθήματα χωρίς διάβασμα και άγχος και να μου έμεναν στο τέλος του μήνα αρκετά χρήματα. Αλλά όπως και να το κάνουμε, άλλο γούστο έχει όταν δεν έχεις προβλήματα και άλλο όταν έχεις. #ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ

Να υπενθυμίσω σ’ αυτό το σημείο οτι εγώ όταν δεν έχω τι να κάνω, βαριέμαι και τότε τρώω, και τα αποτελέσματα θα σας τα δείξω σε ένα άλλο ποστ που θα έχω πιο πολυ κουράγιο απ’ότι τώρα.Οπότε όσα περισσότερα έχω να κάνω τόσο λιγότερο τρώω.

img_2084.jpg

Την ζωή μου αυτή την στιγμή θα την χαρακτήριζα μοναδική, όχι ότι κάνω κατι το διαφορετικό απ’ότι θα έκανα στην Ελλάδα αλλά είμαι σε μία αγαπημένη χώρα και κάνω αυτό που μου αρέσει.

Άρα θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω και απλή συνάμα. Η καθημερινότητά μου είναι πανεπιστήμιο,σπίτι,γυμναστήριο και ενίοτε καμιά βόλτα με τους Έλληνες φίλους μου. Σας το είπα…δεν κάνω κατι το wow αλλα όταν κάνεις αυτό που θέλεις και το πιο απλό πράγμα γίνεται συναρπαστικό.

Αλλά και για να απαντήσω “ωμά” τι είναι, λοιπόν, αυτό που με κάνει να αγαπώ την ζωή που έχω και να θέλω να γίνομαι ακόμα καλύτερη, είναι η καθημερινότητα μου, η ρουτίνα μου, ό,τι κάνω στη Γαλλία και ό,τι ΘΑ κάνω.Είναι ένα παράξενο συναίσθημα που δυστυχώς λίγοι το έχουν νιώσει, γιατί οι άνθρωποι τίνουν να επιλέγουν τον εύκολο δρόμο όχι γιατι δεν έχουν περιέργεια να γνωρίσουν και το δύσκολο δρόμο αλλά γιατί ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να τολμήσουν και όπως είπαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι “η τόλμη είναι αρετή”.

Απ’ότι καταλάβατε αυτή η ενότητα θα έχει πολύ μπλά-μπλά. Θα εκμεταλλευτώ,λοιπόν, το πλεονέκτημα που έχω με την γλώσσα και θα σας εκμυστηρεύομαι από εδώ τις σκέψεις μου.

Και για να σκορπίσω λίγη σκόνη αισιοδοξίας εκεί έξω, θα σας πω το αγαπημένο μου quote.

“Αν θέλεις, μπορείς και αν μπορείς είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις”

heart-clip-art1.png

     xo by El.

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s